Planned call for tenders' details

Title:
NL-Petten: Algemene aanneming voor onderhouds-, af- en ruwbouwwerken in en rondo...
Contracting authority:
European Commission, Joint Research Centre - Petten (JRC-PTT)
Start date:
15/06/2022
Deadline to express interest:
08/07/2022
Status:
Closed
Information
JRC/PTT/2022/MVP/1758-ExA
NL-Petten: Algemene aanneming voor onderhouds-, af- en ruwbouwwerken in en rondom de gebouwen die worden beheerd en/of gebruikt door het GCO Petten.
Gelieve op te merken dat dit geen aanbesteding betreft, maar een publicatie om aan te kondigen dat de aanbestedende dienst de intentie heeft in de toekomst een onderhandelingsprocedure van geringe of middelmatige waarde te publiceren (zie hier).

Het GCO Petten is voornemens een kader werkendiensten contract af te sluiten ter afdekking van de volgende werkzaamheden: preventieve en herstellende onderhoudswerken, alsook inrichtings-, aanpassings- en afwerkingswerken aan zowel de binnen- als de buitenzijde van de gebouwen die worden gebruikt of beheerd door de Europese Commissie in Petten (met name metselwerk, alle soorten vloer- en wandbekleding, alle schilderwerken, alle soorten scheidingswanden, verlaagde plafonds, verhoogde vloeren, houten schrijnwerk, ijzerwaren, alle technieken voor de af- en ruwbouw, afdichting en het onderhoud van daken en gevels, enz.). Voorts dekt het contract de uitvoering van ad-hoc projecten voor inrichtings- en ruwbouwwerken die gedurende contract uitvoering naar voren komen.
Works
Planned negotiated procedure for middle/low value contracts
Closed
Unchecked
Lowest price
45210000
Conditions for participation
Milestones
15/06/2022 00:00
08/07/2022 00:00
15/07/2022
Lots The call for tenders has no lots.
Notices Nothing found to display.